Zboží

Různé blogy

Píšete si svůj osobní blog? Anebo si píšete takový blog, kde máte pouze různé básničky? Protože moje kamarádka je taková, že si na svůj blog dává vlastní vymyšlené písničky nebo básničky a taky své obrázky. A moje kamarádka taky velmi ráda maluje. Maluje nejraději portréty. A taky je její bloky plný posetý jejími kresbami. A musím říct, že ona opravdu krásně maluje. Mě se to moc líbí. Dokonce už má nějaké zájemce, kteří chtějí namalovat svůj portrét.

Mám ráda blog o zvířatech.

Svůj portrét anebo portrét někoho ze své rodiny. A já musím říct, že to opravdu pěkné. Protože moje kamarádka opravdu moc maluje. A kdybyste viděli její blog, tak si budete myslet, že je to nějaký specialista na malování. Nicméně tak i její básničky jsou velmi populární. Dozvěděla jsem se, že se nějaké básničky objevují i ve školkách, kde je moc rády učitelky využívají. Protože moje kamarádka si dává záležet na tom, aby její básničky zaujaly hlavně malé děti. A její básničky na jejím blogu jsou také velmi poučné. A já si myslím, že takových blogů by mělo být opravdu mnoho. Protože v dnešní době je všude samá nekvalita a bohužel i násilí.

Na blogu se dá taky vydělat.

A podle mého názoru je to velmi škoda. Já si myslím, že lidé by měli dbát hlavně na malé děti, aby se vzdělávali a měli všude pozitivní vzdělávání. Taky si myslím, že děti by neměly mít ze začátku hned svůj blog. A je to jen můj názor, že si děti měly hrát venku a užívat si s kamarády nebo číst knihy. A myslím si, že blog si mohou založit až v pozdějším věku. Nicméně tohle ale záleží na výchově rodičů, co jim dětem dovolí. Já mám malého syna a na mobilu a na počítači je taky hodně aktivní, ale všeho s mírou. Dávám si na to velmi pozor, aby syn měl tak dostatek pohybu a taky samozřejmě jinou zábavu, než jenom mobil a podobné věci. Jsem ráda, že syn to chápe a že ani o blog https://www.maxim-kocarky.cz/blog/ zatím nejeví žádný zájem.