Kultura

Koncerty 2020

Avril Lavigne – 23. března, Praha, Tipsport aréna
Kanadská zpěvačka se opět vrací do Prahy, představit své loňské album Head Above Water. Mezi její slavné hity patří písně jako je Girlfriend, Complicated nebo What The Hell. Znát ji budou spíše generace rozené okolo roku 2000. Zpěvačka bojovala s lymskou boreliózou, ale po 5 letech se zase vrací na scénu.
zábava, lidé
Harry Styles – 11. května, Praha, O2 arena
Známý zpěvák proslavený skupinou One Direction je miláčkem teenagerek, které se jeho koncertu konečně dočkaly. Jeho nejčerstvějším hitem je Adore You.
Céline Dion – 21. května, Praha, O2 arena
Tato hvězda se proslavila už dávno, ale i přesto nezapomíná na své fanoušky v Čechách. Je oceněná cenami Grammy a Juno, a její poslední singl se jmenuje Flying On My Own.
5 Seconds of Summer – 1. června, Praha, O2 arena
Pop-rocková kapela 5SOS původně začala coverem, ale skončila obrovskou kariérou. Členové skupiny jsou Luke Robert Hemmings (zpěv, kytara), Michael Gordon Clifford (kytara, zpěv), Calum Thomas Hood (basová kytara, zpěv, klávesy) a Ashton Fletcher Irwin (bicí, zpěv). Mezi jejich známější písně se řadí například Youngblood.
Alicia Keys – 25. června, Praha, O2 arena
Uznávaná americká zpěvačka se singly Girl on Fire či No One se v létě představí v Praze. Mimo jiné hrála také v několika filmech a napsala pár knih.
Kiss – 1. července, Praha, O2 arena
Americká rocková skupina vznikla v roce 1973 a stále se na ně nezapomnělo. Jejich výrazná image jim zůstala a nyní se na ně můžeme těšit u nás v České republice.
hudba, koncert
Iron Maiden – 7. července, Praha, Sinobo Stadium
O 2 roky mladší heavymetalová skupina skládající se z Bruce Dickinsona, Steva Harrise, Davea Murraye, Adriana Smithe, Janicka Gerse a Nicka McBraina. Mezi jejich skladby se řadí The Trooper, Fear of The Dark a Run To The Hills.
The Chainsmokers – 8. října, Praha, Tipsport arena
Dvojice DJ Alexe Palla a Andrewa Taggarta se proslavila hity Closer, Roses nebo Something Just Like This. Jejich tvorba je mezi mladými velice populární.